Vanaf deze week is de officiële app van MuseumTV verkrijgbaar via de Google Play Store en App Store. Al uw favoriete content is nu dus extra makkelijk te bekijken op uw telefoon en tablet.

Of u nu in de trein zit of in bed ligt, al uw favoriete tentoonstellingen en collecties zijn eenvoudig te bekijken. Neem alvast een voorproefje op een museum dat u wil bezoeken of kijk het na afloop terug. Met een paar vingerbewegingen ziet u de meeste recente exposities en het laatste nieuws via Museumtips. Weet u niet meer precies hoe u bij het museum komt? Bezoek de museumpagina en vindt uw weg naar het museum gemakkelijk met de app.

Ook vindt u een overzicht van alle musea op MuseumTV op onze landkaart. Zo ziet u welke musea u vlakbij uw woonplaats kunt bekijken. Met de gratis app blijft u gemakkelijk op de hoogte van de nieuwste video’s op MuseumTV en ontdekt u steeds weer nieuwe tentoonstellingen en collecties. Wilt u de mini-documentaires zien? Log dan in met uw gratis account en krijg toegang tot alle content van MuseumTV. Loop dus niets meer mis en download de MuseumTV app!

App, MuseumTV, tentoonstellingen, collecties MuseumTV, Musea, land, content, mini-documentaires

Vragen?

Heeft u een vraag over de app? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum