MuseumTV, hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt, komt met iets nieuws: Museum2Go! Laat je inspireren en helpen bij het plannen van jouw volgende cultureel dagje uit. De Museum2Go website werkt eenvoudig en intuïtief en bied je de keuze uit tal van Nederlandse musea. Heb je zin gekregen om na het zien van de documentaires op MuseumTV tentoonstellingen met je eigen ogen te aanschouwen? Bezoek dan Museum2Go!

 

Hoe werkt het?

Museum2Go geeft jouw suggesties voor een cultureel dagje uit op basis van jouw opgegeven interesses. Houd je van historie, natuur, kunst of misschien wel allemaal? Jij krijgt gegarandeerd een gepersonaliseerd uitje dat bij jou past. Daarnaast krijg je suggesties over wat er nog meer te doen is in de omgeving. Wie weet heb je na een museumbezoek zin in een lekkere lunch of een wandeling door een nabijgelegen park. Museum2Go staat voor inspiratie, ontdekkingen en gemak. Ga erop uit en maak nieuwe herinneringen met Museum2Go!

 

 

 

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.