Museum informatie

Zandvoorts Museum
Swaluëstraat 1
2042 KA Zandvoort
Zandvoort

0232050972
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Museumjaarkaart Gratis
ICOM Gratis
Jeugd tot 18 jaar Gratis
Volwassenen€5
Zandvoortpas€2.50
Haarlempas€2.50
Rondleiding€6.50
Rondleiding met Museumjaarkaart€3.25
Wandeling door oud Zandvoort€5
1 januari, 27 april, 25, 26 en 31 december.
starTe zien op MuseumTV

Zandvoorts Museum


Zandvoorts Museum

Het Zandvoorts Museum is het museum voor kunst en geschiedenis in en over Zandvoort. Het museum geeft, met behulp van historische objecten uit haar collectie, een beeld van de geschiedenis van Zandvoort. Het Zandvoorts Museum heeft vaste en wisselende tentoonstellingen die allen een belangrijk verhaal van en over Zandvoort vertellen. Dit zijn verhalen die niet alleen voor Zandvoorters interessant hoeven te zijn, maar juist ook voor een veel groter publiek. De tentoonstellingen hebben dan altijd wel een link naar Zandvoort maar kunnen de ene keer over de Formule 1 in Zandvoort gaan en de andere keer over klederdracht uit de streek. Kortom: het is altijd een verassing wat je te zien krijgt in het Zandvoorts Museum.

 

Rondleidingen en wandelingen bij Museum Zandvoort

Ga mee met een Nederlands- of Engelstalige rondleiding door het oude Zandvoort en bewonder alle kleine huisjes en hofjes. Naast rondleidingen organiseert het Zandvoort Museum ook wekelijks verschillende wandelingen om Zandvoort en de omgeving beter te leren kennen. Er is een Bunkerwandeling, historie- en natuurwandeling, en een dorpswandeling. Sommige wandelingen worden ook in het Duits gegeven.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum