Museum informatie

Teylers Museum
Spaarne 16
2011 CH
Haarlem

023 516 0960
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag10:0017:00
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€14.50
Groepen > 10 personen p.p.€12.50
CJP€8.00
Kinderen 6 t/m 18 jaar€2.00
Kinderen 0 t/m 5 jaar, Museumkaart, Vrienden, I Amsterdam City Card, Vereniging Rembrandt, ICOM, HaarlemPas & BankGiro Loterij VIP-kaart Gratis
Tickets
starTe zien op MuseumTV

Teylers Museum


Teylers Museum is het Museum van de Verwondering. Al sinds 1784 is dit de plek om je te verbazen en verwonderen. De Teylers Museum collectie bestaat onder andere uit eeuwenoude fossielen, schitterende stenen, vernuftige apparaten, kostbare boeken, fascinerende munten en penningen, fabelachtige tekeningen en romantische schilderijen. Het Haarlem Teylers Museum is tevens het oudste museum van Nederland. Bovendien vind je nergens anders in de wereld zo’n authentiek achtiende-eeuws museum als hier.

Teylers Museum tickets en andere algemene informatie

Het Teylers Museum vind je in het centrum van de prachtige stad Haarlem. Wanneer je het museum binnenloopt begint de verwondering meteen! Alleen al het interieur, met als pronkjuweel de monumentale Ovale Zaal, is een bezienswaardigheid van de eerste orde. Het is alsof je in een tijdmachine stapt. In Teylers Museum Haarlem vind je sinds 18 mei 2017 is het oude laboratorium van Nobelprijswinnaar Lorentz geopend. Stap hier in de voetsporen van professor Einstein en Lorentz en zie Teylers topstuk, de Grote Elektriseermachine, tot leven komen. Om je bezoek aan het Teylers Museum te vergemakkelijken, hebben wij alvast verschillende informatie op een rijtje gezet. Zo vind je op deze pagina onder andere de openingstijden van Teylers Museum Haarlem. Alle actuele informatie over het museum vind je op hun website.

Impressie Teylers Museum

Ben je al helemaal enthousiast geworden over het Teylers Museum Haarlem? Krijg dan alvast een impressie van het museum door het kijken van de onderstaande korte documentaire die wij er maakten.  Wil je je culturele dag in Haarlem compleet maken? Neem dan ook eens een kijkje bij Museum Haarlem of het Frans Hals Museum.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum