Museum informatie

STRAAT
NDSM-Plein 1
1033 WC
Amsterdam

020 370 9630
[email protected]

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Entree€17.50
Kinderen t/m 12 Gratis
Kinderen onder 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
starTe zien op MuseumTV

STRAAT


’s Werelds grootste museum gewijd aan street art is op 9 oktober geopend in Amsterdam. In een enorme loods worden meer dan 150 werken tentoongesteld. Het museum bezit werk van grote internationale namen, maar geeft ook de kans aan jonge kunstenaars. De werken uit de huidige tentoonstelling zijn speciaal voor STRAAT gemaakt.

Locatie

STRAAT is gevestigd aan de NDSM-werf in Amsterdam. Deze voormalige scheepsloods is een nationaal monument. Dit is natuurlijk de perfecte locatie om street art en graffiti tentoon te stellen. De grootte en het imago van de loods geven de kunst volop de ruimte om tot haar recht te komen.

Museumshop

Het museum heeft naast een rijke collectie een uitgebreide museumshop. Je vindt er exclusieve producten zoals gesigneerde boeken, limited edition screen prints, speelgoed en kunstzinnige souvenirs.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.