Museum informatie

Nxt Museum
Asterweg 22
1031HP
Amsterdam

[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag10:0020:30
Dinsdag10:0020:30
Woensdag10:0020:30
Donderdag10:0022:30
Vrijdag10:0022:30
Zaterdag09:3022:30
Zondag09:3020:30

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Regulier€24.50
Student€17.50
CJP-pas€14.50
Jeugd 5 t/m 17 jaar€14.50
Kinder 0 - 4 jaar Gratis
Shifting Proximities is te zien tot winter 2021.
starTe zien op MuseumTV

Nxt Museum


Nxt Museum is het eerste museum in Nederland dat zich helemaal richt op mediakunst. Museum Nxt bevindt zich op een ruime locatie met plek voor grote, digitale kunstinstallaties waar je als bezoeker doorheen loopt. Bij Nxt Museum Amsterdam kijk je dus niet alleen naar kunst, je maakt er onderdeel van uit! De bijzondere ligging van het museum, je vindt Nxt Museum in Amsterdam Noord, maakt je museumbezoek tot een compleet dagje uit.

Nxt Museum openingstijden en andere algemene informatie

Nxt Amsterdam maakt gebruik van de nieuwste en modernste technologieën om zijn kunstwerken te exposeren. Dit doet het in een voormalige productiestudio in Amsterdam Noord, die nu behalve een museum ook dienstdoet als culturele broedplaats. In Nxt Museum zie bijzondere werken die door samenspel van visualisaties, interactiviteit en kinetische bewegingen tot leven komen. Om je bezoek aan dit museum te vergemakkelijken, hebben wij alvast verschillende informatie op een rijtje gezet. Zo vind je op deze pagina onder andere de openingstijden van Nxt Museum Amsterdam. Alle actuele informatie over het museum vind je op hun website.

Impressie van het museum

Ben je al helemaal enthousiast geworden over Nxt Museum Amsterdam? Krijg dan alvast een impressie van Nxt Museum door het bekijken van onze documentaire. Wil je tijdens je culturele dagje uit in Amsterdam Noord nog een museum bezoeken? Neem dan een kijkje bij STRAAT dat je vindt op de NDSM-werf. Om een voorproefje te krijgen bekijk je de video die we er maakten.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.