Museum informatie

Natuurmuseum Fryslan
Schoenmakersperk 2
8911 EM
Leeuwarden

058 233 2244
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag10:0017:00
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€17
Kind 4 t/m 15 jaar€14
Student€12.50
65+€15
Abbonementhouder€4
Museumjaarkaart€4
Bankgiro Loterij VIP Gratis
star_border Niet te zien op MuseumTV

Natuurmuseum Fryslan


Untdek alles oer natuer yn natuermuseum Fryslân!

 

Hoe ist met dy?

In Frysk museum oer de natuer, as it Fryslân natuermuseum yn Ljouwert. Yn dit museum geane jo op in aventoer yn ‘e natuer. It museum bestiet út fjouwer ferdjippings dy’t allegear ynformaasje, spesjale bisten en planten befetsje. It doel fan it museum is om ynformaasje op in aktive en ynteraktive manier oer te jaan. Se dogge dit fia opdrachten, eksperiminten en oare ynteraktive eleminten.

Een Frysk museum over natuur, oftewel het natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden. In dit museum ga je op avontuur in de natuur. Het museum bestaat uit vier verdiepingen die allen informatie, bijzondere dieren en planten bevatten. Het museum heeft het doel om informatie op een actieve en interactieve manier over te brengen. Dit doen zij middels opdrachten, proefjes, en andere interactieve elementen.

 

In dûk yn it djip

De Underwater Safari is in ynteraktive toernee wêryn besikers in reis meitsje troch de ûnderwetterwrâld fan Nederlân. Jo leare en sjogge wat der libbet yn ús wetteren, en jo sykje nei de Grutte Fiif fan ‘e ûnderwetterwrâld yn Nederlân, nammentlik: de bever, de porpoise, de otter, de katfisk en de seehûn.
De OnderWatersafari is een interactieve tour waarin bezoekers een reis maken door de onderwaterwereld van Nederland. Je leert en ziet wat er allemaal in onze wateren leeft, en je gaat op zoek naar de Big Five van de onderwaterwereld in Nederland, namelijk : de bever, bruinvis, otter, meerval en de zeehond.

 

Besykje it museum!
Bezoek het museum! 

 

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.