Museum informatie

Stoomtrein Goes-Borsele
Albert Plesmanweg 23
4462 GC
Goes

0113-270705
info@destoomtrein.nl

Voor de openings- en vertrektijden van Museum Stoomtrein Goes-Borsele bezoekt u de pagina 'Dienstregeling' op de website van het museum. Hier vindt u de actuele tijden. Tickets
starLid van MuseumTV

Stoomtrein Goes-Borsele


Stoomtrein Goes-Borsele is een rijdend museum. Met de museumtreinen beleef je een nostalgische treinreis op hun eigen museumspoorlijn. Een ander onderdeel van het museum is het museumdepot in Goes. Op dit terrein staan de treinen opgesteld en vanaf hier vertrekken ze voor de reis op de museumspoorlijn.

Je kunt er het Tractiegebouw (werkplaats) bezoeken om te zien hoe vrijwilligers de treinen restaureren en onderhouden! Op het museumterrein beleef je ook het goederenvervoer zoals dat vroeger werkte. Weegbruggen, een ladingmal, ouderwetse goederenwagens en zelfs een echte stoomhijskraan zijn hier te bewonderen.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.