Museum informatie

Museum De Voorde
Stadhuisplein 22
2711 EC
Zoetermeer

079 316 4735
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag12:0017:00
Woensdag12:0017:00
Donderdag12:0017:00
Vrijdag19:0021:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€9.50
Kinderen (0 t/m 12 jaar) Gratis
Jongeren (13 t/m 18 jaar)€7
Zoetermeerpas Gratis
CJP Gratis
Museumkaart Gratis
ICOM Gratis
ook geopend op Tweede Paasdag (maandag), Tweede Pinksterdag (maandag) en Tweede Kerstdag 10.00 – 17.00 uur op 5 en 24 december en Oudejaarsdag sluit het museum om 15.00 uur gesloten op Koningsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag
star_border Niet te zien op MuseumTV

Museum De Voorde


Museum De Voorde

Vraag jij je wel eens af hoe het komt dat er zoveel verschillen tussen mensen zijn, en hoe je daarmee om moet gaan? Museum De Voorde Zoetermeer is een plek waar je achter deze vragen kunt komen en jezelf ook nog eens verder kunt ontdekken.

Door het museum wordt er aandacht besteed aan de verschillen en de overeenkomsten tussen mensen. Dit doen ze aan de hand van tentoonstellingen en activiteiten met actuele thema’s. Museum de Voorde maakt ons duidelijk dat we meer op elkaar lijken dan we denken, en dat het goed is om jezelf te zijn.

De collectie en tentoonstellingen van Museum Voorde

Museum de Voorde, ook wel Museum Voorde genoemd, heeft een vaste collectie en wisseltentoonstellingen. Er is dus regelmatig een andere tentoonstelling of expositie te zien in het museum in Zoetermeer. Zowel de gewone collectie, als de tentoonstellingen van Museum de Voorde zijn uitermate geschikt voor diverse leeftijden. Hierdoor is het bezoek aan dit museum ook leuk voor jong en oud. Voor een actueel overzicht van de huidige te bezichtigen tentoonstellingen of exposities, kun je een kijkje op de website van Museum de Voorde nemen.

Activiteiten in Museum de Voorde

Naast dat er in Museum de Voorde van alles te zien is in de collectie en toonstellingen, worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan rondleidingen, maar ook aan spelletjes die te doen zijn in het museum.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.