Museum informatie

LAM
Keukenhof 14
2161 AN
Lisse

0252 508 800
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag13:0017:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag13:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassen€7.50
Kind€5
In 2021 gingen we met acteur en presentator Jasper Gottlieb naar het museum. Luister de podcastaflevering hier:
star_border Niet te zien op MuseumTV

LAM


Houd je van eten? Dan is een bezoek aan het Lisser Art Museum (LAM)  iets voor jou. Het is voor alle leeftijden een leuke, leerzame ervaring. Onbevangen kijken, een open blik. Zelf ontdekken. Daar draait het om in het LAM. Daarom vind je er geen tekstbordjes met informatie over wie de kunstenaar is, het formaat en wanneer het werk gemaakt is. Voor extra informatie en kijktips is er ook een tour op je eigen smartphone of tablet.

Jouw eigen museum ervaring

In het museum wordt je geprikkeld met weetjes, kijktips, smaken, achtergrondinformatie en filmpjes en zo wordt je geholpen om nieuwe dingen te ontdekken en plezier te hebben in het kijken. Weersta de verleiding en bekijk niet alle kunstwerken. Liever een paar goed, dan alles een beetje. Uiteindelijk ligt de kwaliteit van het bezoek in jouw handen.

 

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.