Museum informatie

Koninklijk Paleis Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 147
1012 RJ
Amsterdam

020 - 522 61 61
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag10:0017:00
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€10
CJP/CKV€9
Stadspas€9
Studenten€9
Museumkaart Gratis
Kinderen (0 t/m 18 jaar) Gratis
Tickets
star_border Niet te zien op MuseumTV

Koninklijk Paleis Amsterdam


Het Koninklijk Paleis Amsterdam is het officiële ontvangstpaleis van Koning Willen-Alexander en speelt onder andere een belangrijke rol tijdens staatsbezoeken en koninklijke ontvangsten. Treedt als bezoeker in de voetstappen van koninklijke gasten en bewonder de prachtig versierde zalen en salons! Het Koninklijk Paleis Amsterdam bezoeken is een aanrader van jong tot oud!

Openingstijden Koninklijk Paleis Amsterdam en andere algemene informatie

Het Koninklijk Paleis Amsterdam organiseert het hele jaar door diverse tentoonstellingen die je als bezoeker kunt bezoeken. Ook worden er het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd. Zo luister je tijdens het Paleissymposium naar vooraanstaande sprekers uit de hele wereld die hun visie op diverse maatschappelijke vraagstukken delen. Het paleis is ook erg geschikt voor jonge bezoekers. Voor elke leeftijd is er genoeg te doen. Krijg bijvoorbeeld een rondleiding Koninklijk Paleis Amsterdam – ingesproken door ‘Prins Louis’, zoon van Koning Lodewijk Napoleon – en een stickerspeurtocht maak je op spelenderwijs kennis met de indrukwekkende geschiedenis van het paleis. Naast een audiotour en een stickerspeurtocht is er een spannend verhaal wat zich afspeelt in de Gouden Eeuw. In verhaal ‘Jacobs Avontuur’ ontdek je alles over het ontstaan van het paleis. Koninklijk Paleis Amsterdam bezoeken doe je makkelijker met de informatie die we op deze pagina alvast voor je op een rijtje hebben gezet. Zo vind je op deze pagina onder andere de openingstijden van het museum. Alle actuele informatie over het Koninklijk Paleis Amsterdam bezoeken vind je op hun website.

Impressie Koninklijk Paleis Amsterdam

Ben je al helemaal enthousiast geworden over Koninklijk Paleis Amsterdam? Boek dan snel je Koninklijk Paleis Amsterdam tickets via de knop aan de linkerkant van deze pagina. Wil je na je paleisbezoek nog een ander culturele activiteit ondernemen? Neem dan ook eens een kijkje bij De Nieuwe Kerk  of  Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

buy windows 11 pro test ediyorum