Museum informatie

Huis Marseille
Keizersgracht 401
1016 EK
Amsterdam

020 531 89 89
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0018:00
Woensdag11:0018:00
Donderdag11:0018:00
Vrijdag11:0018:00
Zaterdag11:0018:00
Zondag11:0018:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€9.00
Kinderen tot 18 jaar Gratis
Studenten€4.50
65+€4.50
Groepen met meer dan 8 personen€4.50
CJP en Rembrandtpas€4.50
Museumkaart, I Amsterdam City Card, Stadspas en ICOM Gratis
Tickets
starTe zien op MuseumTV

Huis Marseille


In Huis Marseille vind je tentoonstellingen over hedendaagse fotografie. We leven in een tijd waarin iedereen foto’s maakt, wat ertoe leidt dat fotografie meer dan ooit constant in beweging is. Huis Marseille Amsterdam is niet alleen een plek om te genieten van fotografie, maar ook om vragen te beantwoorden over hoe foto’s een reflectie zijn van onze huidige tijd en hoe fotografie zich als relevante beeldtaal razendsnel ontwikkelt.

Huis Marseille openingstijden en andere algemene informatie

Huis Marseille Amsterdam, dat zich ook wel profileert als Huis Marseille museum for photography, is sinds 1999 een begrip in de Nederlandse hoofdstad. Dit zogeheten Huis van Marseille bevindt zich in een prachtig, monumentaal grachtenpand dat rond 1665 gebouwd is. Het museum is volledig opgebouwd uit wisseltentoonstellingen, wat betekent dat er iedere paar maanden een totaal nieuwe collectie te zien is. Een herhaalbezoek brengen aan Huis Marseille museum is dus aan te raden. Om je bezoek aan dit museum te vergemakkelijken, hebben wij alvast verschillende informatie op een rijtje gezet. Zo vind je op deze pagina onder andere de openingstijden van Huis Marseille. Alle actuele informatie over Huis Marseille vind je op de website van het museum.

Impressie van het museum

Ben je al helemaal enthousiast geworden over Huis Marseille Amsterdam? Krijg dan alvast een impressie van het Huis Marseille museum door de onderstaande foto’s te bekijken. Wil je nog meer musea over fotografie ontdekken? Bekijk dan video die we maakten in het Nederlands Fotomuseum of bezoek samen met nieuwslezer Sacha de Boer de tentoonstelling over de Zilveren Camera in Museum Hilversum.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum