Museum informatie

Het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41
5211 HT
's-Hertogenbosch

073 687 7877
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag11:0017:00
Woensdag11:0017:00
Donderdag11:0017:00
Vrijdag11:0017:00
Zaterdag11:0017:00
Zondag11:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€15.00
CJP & studenten€7.50
Kinderen tot 18 jaar, Museumkaart, Vrienden, Vereniging Rembrandt, ICOM, BankGiro Loterij VIP-kaart, Vrienden van Het Noordbrabants Museum, Vrienden van Design Museum Den Bosch & VIP-pas Het Noordbrabants Museum Gratis
Tickets
starTe zien op MuseumTV

Het Noordbrabants Museum


Het Noordbrabants Museum is een eigentijds museum voor kunst, geschiedenis en cultuur, gevestigd in het eeuwenoude historische centrum van ’s-Hertogenbosch.

Wisselende tentoonstellingen

In sfeervolle 18de-eeuwse paleiszalen en moderne tentoonstellingsruimten brengt het museum tentoonstellingen tot leven. Het museum toont internationale kunst, maar ook jonge talentvolle kunstenaars krijgen een podium. Of ze nu uit Brabant, Londen of New York komen, wat hen verbindt is het inspirerende verhaal achter hun werk.

Altijd te zien

Het museum vertelt het verhaal over het verleden en heden van Brabant. De vaste collectie bevat spraakmakende werken van meesters als Vincent van Gogh, Jan Sluijters en de familie Bruegel. Daarnaast is een brede collectie hedendaags werk van Brabantse kunstenaars te bewonderen.

Eindeloos ontdekken

Samen met Design Museum Den Bosch vormt het museum een van de grootste museumcomplexen in Nederland. Gelegen midden in de oude binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Met ruim 5.000m2 tentoonstellingsruimte, een moderne brasserie, een museumwinkel en een prachtige binnentuin is er altijd iets om te ontdekken.

 

Kijk voor meer informatie op de website.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum