Museum informatie

Hermitage Amsterdam
Amstel 51
1018 EJ
Amsterdam

+31 (0)20 530 87 55

Openingstijden

DagVanTot
Maandag10:0017:00
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0017:00
Zaterdag10:0017:00
Zondag10:0017:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen (vanaf 12 jaar)€25.00
Museumkaart€2.50
Kinderen t/m 11 jaar, ICOM & I Amsterdam City Card Gratis
Let op: de getoonde prijzen zijn 'all-in' prijzen. Met een all-in ticket heb je toegang tot alle tentoonstellingen in de Hermitage alsook het Outsider Art Museum. Tickets
starTe zien op MuseumTV

Hermitage Amsterdam


Hermitage Amsterdam liet tot voor kort de buitengewone collecties van de Hermitage in het Russische Sint-Petersburg zien. Tegenwoordig vind je in het gebouw aan de Amstel de collecties van het Amsterdam Museum en het Outsider Art Museum. Met inmiddels al ruim dertig tentoonstellingen sinds de oprichting is Hermitage Museum Amsterdam uitgegroeid tot een kunstpaleis aan de Amstel. Amsterdam Hermitage is een plek waar verhalen tot leven komen, in het prachtige gebouw uit de 17e eeuw.

Adres Hermitage Amsterdam Museum en andere algemene informatie

Hermitage Amsterdam is tegenwoordig tijdelijk omgedoopt tot Dutch Heritage Amsterdam. Onder deze naam organiseert Hermitage Museum Amsterdam focustentoonstellingen over Nederlandse publiekslievelingen. Dankzij een samenwerking met andere Nederlandse musea is men erin geslaagd om deze tijdelijke tentoonstellingen van de grond te krijgen. De reeks wordt afgetrapt met Het melkmeisje van Johannes Vermeer, dat door het Rijksmuseum wordt uitgeleend aan Dutch Heritage Amsterdam. Om je bezoek aan het museum te vergemakkelijken, hebben wij alvast verschillende informatie op een rijtje gezet. Alle actuele informatie over Hermitage Museum Amsterdam vind je op hun website.

Impressie Hermitage Amsterdam

Ben je al helemaal enthousiast geworden over De Hermitage Amsterdam? Bekijk dan snel een van de onderstaande video’s die we er maakten om een goede impressie te krijgen van de collectie. Bezoek meteen ook even het Joods Museum, dat je op steenworp afstand van Hermitage Amsterdam kunt vinden.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum