Museum informatie

Feyenoord Museum
Van Zandvlietplein 1
3077 AA
Rotterdam

010-492 94 44

Openingstijden

Dag Van Tot
Woensdag 12:30 16:00
Vrijdag 10:30 16:00
Zaterdag 10:30 16:00

Entreeprijzen

Categorie Prijs
Standaard ticket €9.50
Legioen-lid (eenmalig korting) €7.60
Museumkaart Gratis
Tickets
star_border Geen lid van MuseumTV

Feyenoord Museum


Feyenoord Museum

Het Feyenoord Museum bevindt zich aan de monumentale Olympiazijde van stadion De Kuip. In 2017 is het museum vernieuwd, en op 18 januari opende ze haar deuren weer. De geschiedenis van het stadion en Feyenoord zelf worden door het museum laten zien door diverse relikwieën en een indrukwekkende tijdlijn.

Rondleidingen

Het Feyenoord Museum is standaard een onderdeel van een rondleiding door De Kuip. Er zijn verschillende rondleidingen beschikbaar, zoals een stadiontour, een groepstour, een kidstour en een schooltour. De stadiontour duurt 90 minuten.

Tijdens de tour kom je onder andere via de oude spelerstunnel langs het veld te staan. De omgeving neemt je mee de velen verhalen over Feyenoord in en je ontdekt onder andere waarom Feyenoord zo’n roemrijke club is. Ga terug in de tijd en reis van het eerste landskampioenschap in 1924 tot het meest recente landskampioenschap in 2017

 

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less