Museum informatie

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG
Rotterdam

0900 1857

Openingstijden

DagVanTot
Maandag09:0018:00
Dinsdag09:0018:00
Woensdag09:0018:00
Donderdag09:0018:00
Vrijdag09:0018:00
Zaterdag09:0018:00
Zondag09:0018:00

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassene (kassa)€24.50
Vowassene (online)€23.50
Kinderen (3 t/m 12 jaar - kassa)€20
Kinderen (3 t/m 12 jaar - online)€19
Baby's en peuters (0 t/m 2 jaar) Gratis
Groepen (vanaf 20 personen - kassa)€22.50
LET OP: We zijn het hele jaar elke dag geopend, ook op feestdagen (Kerst, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas, Koningsdag, Nieuwjaar). Tijdens zomertijd van 09:00-18:00 uur. Tijdens wintertijd zijn we geopend van 09:00-17:00 uur. In de weekenden waarin de klok verzet wordt, zijn we tot 18:00 uur open. Uitzonderingen op openingstijden: Sinterklaasavond, Kerstavond en Oudejaarsavond geopend tot 16:00 uur en op Nieuwjaarsdag open vanaf 10:00 uur. De kassa aan de Rivièrahal sluit een uur voor sluitingstijd . Tickets
star_border Niet te zien op MuseumTV

Diergaarde Blijdorp


Diergaarde Blijdorp is een dierentuin waar je als bezoeker helemaal op kan gaan in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Je vindt er een grote hoeveelheid verschillende dieren. Van Aziatische olifant tot rode panda, je kunt ze allemaal bewonderen.

Zakelijk en feestelijk

In Diergaarde Blijdorp kun je van alles laten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsfeesten, congressen en bruiloften. In 2016 is Diergaarde Blijdorp uitgeroepen tot Beste Evenementen-locatie van het jaar. Ook zijn ze als dierentuin veel bezig met duurzame bedrijfsvoering. Dit blijkt uit het Green Key Gold keurmerk die ze hebben gekregen.

Er zijn diverse arrangementen waaruit gekozen kan worden; Blijdorp the game, contact-formulier sales, zalen in Blijdorp, Blijdorp by night, bruiloften, dag-arrangementen en meer.

Scholen

De dierentuin biedt speciaal voor scholen verschillende arrangementen aan. Je kunt als klas op schoolreis naar Blijdorp. Verder is er schooleducatie beschikbaar en kun je er knutselen.

Duurzaamheid

Zoals al eerder genoemd zet Diergaarde Blijdorp zich in voor duurzaamheid. Dit houdt in dat ze grondstoffen gebruiken op een manier waarbij er voor toekomstige generaties genoeg overblijft. Het concept duurzaamheid werkt de dierentuin door in de energie, bouw, materialen en de voeding.

Natuurbehoud

De dierentuin wil zijn bezoekers bewust maken van de schoonheid en waarde van de natuur. Dit doen ze door een groot scala aan dieren en planten te laten zien. De dierentuin zorgt voor de natuur doormiddel van het informeren van bezoekers, het opzetten en uitvoeren van fokprogramma’s, het recyclen van mobieltjes, het organiseren van activiteiten, het geven van ruimte voor inheemse activiteiten en het geven van een podium voor natuurbehoudsorganisaties.

Klik hier voor een overzicht van alle video’s van MuseumTV.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum