Museum informatie

CORPUS
Willem Einthovenstraat 1
2342 BH
Oegstgeest

071 7510200
[email protected]

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Volwassenen€18.95
6 t/m 12 jaar€18.95
Groepen€17.25
star_border Niet te zien op MuseumTV

CORPUS


Ben jij razend benieuwd naar hoe het menselijk lichaam precies in elkaar zit en functioneert? Bij CORPUS maak je een ‘reis door de mens’ in maar liefst 55 minuten. Daarna ben je aanbelandt bij het interactieve gedeelte van het museum, waar je allerlei spelletjes en testjes doen. Het gebouw waarin het museum zich bevindt, bestaat uit een 35 meter hoge constructie van de mens.

Gezondheid

Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, is het motto van het CORPUS museum. Je krijgt bij de start van de reis een audiotour tot je beschikking en wordt zo meegenomen vanaf de knie tot in de hersenen. Je leert hoe jouw organen werken, hoe je lichaam in elkaar zit en hoe jij een gezond leven kan leiden. Niet alleen informatief en interessant voor kinderen, maar eigenlijk voor alle leeftijden. Je bent immers nooit te oud om te leren over jouw lichaam.

Milieu en CORPUS

CORPUS Leiden heeft een strikt milieubeleid. Het museum wil de productie van (rest)afval minimaliseren. Dit heeft een positief effect op lucht, water en bodem en draagt ook bij aan een gezonder lichaam.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum