Museum informatie

Cobra Museum voor Moderne KunststarTe zien op MuseumTV

Cobra Museum voor Moderne Kunst


In het Cobra Museum Amstelveen staat het erfgoed van de Cobrabeweging centraal. Hiermee houdt het museum het gedachtegoed van de CoBrA kunstenaars in leven. Je vindt in dit museum verschillende moderne kunstwerken. Doordat de Cobrabeweging nog steeds actief is en terug te vinden is in het werk van verschillende kunstwerken in de hedendaagse kunst, vind je veel diversiteit in dit museum.

Het Cobra: exposities en tentoonstellingen

In het Cobra Museum zijn naast de vaste exposities van de Cobrabeweging ook verschillende tentoonstellingen te zien. In 2021 vond je in het museum Frida Kahlo kunstwerken in een tentoonstelling. Zo, biedt dit museum voor moderne kunst ook een platform voor andere moderne kunstwerken. Hierdoor biedt het museum dus een heel variërend aanbod, waardoor er voor ieder veel moois te zien is.

Parkeren Museum Cobra en meer algemene informatie

Parkeren bij dit museum is geen probleem. Doordat het museum dichtbij verschillende parkeerplaatsen en parkeergarages ligt, kun je er gemakkelijk jouw auto kwijt. Het Cobra is overigens ook goed te bezoeken vanuit Amsterdam. In dat geval kan u met het openbaar vervoer naar het museum in Amstelveen komen. Het museum is dus uitermate goed te bereiken en heeft daarnaast ruime openingstijden. Ben jij nou benieuwd naar Cobra Museum Amstelveen? Je krijgt een prachtige indruk van het Cobra Museum in onze mini documentaire.

The mission of MuseumTV is to introduce art and culture to the biggest audience possible. We do this on our joint video on demand platform for Dutch museums. Through our partners we bring the platform to the attention of the Dutch public actively.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
I agree with the terms and conditions and the privacy policy .