Museum informatie

Bonami SpelComputer Museum

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag10:0017:00
Woensdag10:0017:00
Donderdag10:0017:00
Vrijdag10:0022:00
Zaterdag10:0022:00
Zondag Gesloten

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Kinderen t/m 4 jaar Gratis
Volwassenen€15
Rondleiding (tot 15 personen)€30
Tickets
starTe zien op MuseumTV

Bonami SpelComputer Museum


De grootste collectie aan spelcomputers en computers in Nederland. In 1998 begonnen de eigenaren van het museum met het verzamelen van (spel)computers. Na aanleiding hiervan, werd in 2002 het Bonami SpelComputer Museum geopend.

 

Interactief spelcomputer museum voor alle generaties

Bij het Bonami Museum in Zwolle vindt u Nederlands grootste collectie spelcomputers en computers. Ook zijn er een enorme hoeveelheid games, collector items en merchandise producten te bewonderen.

In het museum kunt u niet alleen de collectie bekijken, maar het is ook mogelijk om op oude en nieuwe spelcomputers te spelen. Er kunnen maar liefst 250 personen gelijktijdig gebruik van maken.

Naast het groot aantal spelcomputers, is er ook een arcadehal, met een grote collectie retro arcadekasten, die vrij bespeelbaar zijn voor publiek.

Ook kunnen museum bezoekers een onvergetelijke 3D ervaring beleven met de Oculus Rift 3D-bril of de Sony PS4 Pro en PS VR headset. Zelfs een werkende 3D printer ontbreekt niet in de collectie.

De 3250m2 expositie ruimte biedt de mogelijkheid om voor een heerlijk ruime opstelling te kiezen. De bezoeker heeft hierdoor de ruimte en vrijheid om volop te genieten van het unieke museum.

Geïnteresseerd? Ga naar de website van het museum voor meer informatie!

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.