Museum informatie

Afsluitdijk Wadden Center
Afsluitdijk 1c
8752 TP
Kornwerderzand

+31 (0) 517 723 026
[email protected]

Openingstijden

DagVanTot
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag10:0017:30
Donderdag10:0017:30
Vrijdag10:0017:30
Zaterdag10:0017:30
Zondag10:0017:30

Entreeprijzen

CategoriePrijs
Kinderen tot 4 jaar Gratis
Kinderen 4 tot 12 jaar€3
Vanaf 12 jaar€5
starTe zien op MuseumTV

Afsluitdijk Wadden Center


Bij de Afsluitdijk Wadden Center leer je de geschiedenis van de wateren van Nederland kennen. De bouw van de Afsluitdijk staat hierin centraal. Daarnaast wordt er getoond hoe de klimaatverandering en stijgende zeespiegel een rol spelen in innovaties die gedaan worden bij de Afsluitdijk.

Interactief – leuk voor jong en oud

Het Wadden Center is een interactief museum, waardoor het leuk is voor jong en oud. Kinderen worden op een leuke manier meegenomen door de ontwikkelingen rondom de Afsluitdijk. Ze kunnen onder andere een speurtocht doen en hun eigen vis tot leven brengen in het aquarium. Ook is er een vliegervaring, een korte film die je de omgeving van de Afsluitdijk toont. Neem lekker plaats in de bioscoopstoelen, of plof neer in een zitzak en laat je verrassen!

Openingstijden en algemene info

Alle algemene informatie van het Wadden Center vind je op deze pagina. In de linker witte balk kun je bijvoorbeeld lezen wat de openingstijden zijn. Ook het adres en eventuele contactgegevens staan daar genoemd. Ben je benieuwd naar de huidige tentoonstellingen die te zien zijn in het museum? Neem dan zeker een kijkje op de website van het Wadden Center.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum