Kunt u de video’s niet afspelen en krijgt u deze melding: “Sorry. Because of its privacy settings, this video cannot be played here”.

Gebruikt u een Firefox browser? Dan raden wij u aan een andere browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Safari.

Op dit moment zijn er nog geen speciale kortingen. Wel kan het zijn dat musea zelf besluiten om gebruikers van MuseumTV een extra korting te geven. Hou daarom het overzicht goed in de gaten. Als MuseumTV Vriend bieden wij u echter leuke acties uit de museumwereld. Om van deze aantrekkelijke acties gebruik te kunnen maken is wel een lidmaatschap nodig op MuseumTV.

MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum, samenwerkende musea in Nederland. De missie van Stichting Ons Museum is een zo breed mogelijk publiek met kunst en cultuur in aanraking te brengen. Naast de verschillende musea, wordt MuseumTV ook gesteund door de volgende gerenommeerde instellingen. Bekijk hier al onze partners.

Partner worden en samenwerken?

Wilt u MuseumTV steunen of partner worden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected].

 

 

Dé actuele online tentoonstellingsagenda

Zin in een dagje cultuur snuiven, maar geen idee wat er op dit moment waar te zien is? MuseumTV biedt een zo compleet mogelijk tentoonstellingsoverzicht van Nederland. Daarmee is MuseumTV uw nieuwe online tentoonstellingsagenda in videovorm. Toegankelijk, actueel, en altijd en overal te raadplegen.

Unieke kwaliteitsvideo’s voor inzicht & inspiratie

Twijfelt u of een tentoonstelling zal voldoen aan uw verwachtingen? Of vindt u het lastig om een keuze te maken uit alle verschillende musea? Dan is het fijn om vooraf al wat meer een beeld te hebben. Letterlijk, want een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. MuseumTV biedt een overzicht van tentoonstellingen en musea in Nederland, in video’s van hoge kwaliteit. Deze geven u een complete indruk van specifieke tentoonstellingen. Nog voordat deze te bewonderen zijn. Zo kunt u thuis al kiezen welk museum of welke tentoonstelling of kunststuk u graag wilt zien.

Verrijking en verdieping van uw museumbezoek

Musea kunnen ontzettend druk zijn, zeker in het weekend of tijdens vakantieperiodes. Kijk op uw gemak alvast waar de tentoonstelling van uw keuze over gaat en bepaal vooraf wat u wilt zien. Met MuseumTV kijkt u bovendien ook makkelijk terug waar u tijdens een drukke tentoonstelling niet aan toe bent gekomen.

Vooraf, tijdens en achteraf onbeperkt toegang

Wat u tijdens een tijdelijke tentoonstellingen ziet, krijgt u misschien maar een keer in uw leven te zien… Of toch niet? Ook wanneer een tentoonstelling afgelopen is, blijft de tentoonstellingspagina beschikbaar. MuseumTV geeft u altijd onbeperkt toegang tot onze online videoarchieven. Dat geeft u de mogelijkheid die bijzondere expositie of dat portret van die kunstenaar nog eens terug te kijken. Alle video’s zijn te bekijken zonder vervelende onderbrekingen door reclames.

Art bites, docu’s & achtergronden op één plek

Bekijk de beste tentoonstellingen van Nederland on demand. Om meer over musea en tentoonstellingen te weten te komen, moet u de informatie vaak op verschillende plekken zoeken. Vind en kijk alle achtergronden, mini-documentaires en korte, krachtige arts bites nu altijd op één centrale plek. Waar u maar wilt, op uw desktop of laptop, tablet en mobiel. MuseumTV biedt elke maand nieuwe tentoonstellingen van musea. Via onze nieuwsbrief laten we u weten wanneer er weer nieuwe video’s beschikbaar zijn.

Interessant? Meld u dan nu gratis aan voor een account

Jazeker. Op deze kanalen zetten wij regelmatig nieuwe berichten en posten we over actuele tentoonstellingen op MuseumTV.
Blijf op de hoogte en volg ons via Social Media:

Heeft u vragen over MuseumTV? Neem gerust contact met ons op.

Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier of per e-mail: [email protected] Wij helpen u graag!
[gravityform id=”5″ title=”true” description=”false” width=”300” height’300”]

products_museumtv

MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum
KvK: 63913410 | BTW nummer: NL855450897B01

Voor bezitters van een museumjaarkaart is MuseumTV extra leuk. U bent niet alleen op de hoogte van de actuele tentoonstellingen maar het is ook een aanvulling op uw museumbezoek. Door de extra informatie kunt u direct zien of de tentoonstelling het bezoeken waard is. De films en achtergronden geven u een betere indruk van de tentoonstelling en dat maakt een museumbezoek veel leuker. Ook na uw museumbezoek kunt u nog even extra nagenieten.

Zeker! MuseumTV moet een interactief platform worden, waar niet alleen musea hun content delen, maar waar bezoekers ook ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Via onze uitgebreide review-functie kunt u laten weten wat u van een tentoonstelling vond en in hoeverre het videomateriaal op MuseumTV een mooie aanvulling was. U kunt uw mening geven door onderaan de video op ‘Commentaar’ te klikken. Wanneer u ingelogd bent, kunt u hier een reactie plaatsen.

De video’s pauzeren en later verder kijken, kan natuurlijk altijd. Wel handig om dan even te onthouden waar u bent gebleven. In de browser kunt u de webpagina van uw favoriete video opslaan. Net als dat bij alle webpagina’s kan.

U kunt alle video’s streamen op het platform van MuseumTV. Downloaden van de video’s is niet mogelijk. Dat is ook niet nodig. Alle video’s op MuseumTV blijven altijd bewaard.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.