Wat jammer dat je je account op wil zeggen. De prachtige collectie video tentoonstellingen van MuseumTV omvat meer dan 200 video’s, mini-documentaires , art bites en tips van/over toonaangevende musea en kunstinstellingen. Elke maand vind je op MuseumTV nieuw aanbod.

Wil je alsnog opzeggen dan kun je het contactformulier invullen met als onderwerp “Opzeggen”. Ook kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Vul alsjeblieft je gebruikersnaam, e-mailadres en abonneenummer in.

Uiteraard zijn wij erg nieuwsgierig naar de reden van opzegging. Wij zouden het erg waarderen als je aangeeft waarom je wil opzeggen.

Heeft u problemen met inloggen op MuseumTV? Dan kunt u een aantal dingen proberen:

 1. Controleer of u een account heeft geregistreerd? Nee? Dan kan dat hier.
 2. Check of uw gebruikersnaam of wachtwoord goed geschreven zijn. Uw gebruikersnaam heeft u in de bevestigingsmail ontvangen. Let op het gebruik van hoofdletters.
 3. Controleer of de CAPS lock toets uit staat.
 4. Heeft u recentelijk uw wachtwoord gewijzigd of weet u uw wachtwoord niet meer? Kijk dan hier hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Mocht dit allemaal niet helpen en ervaart u nog steeds problemen? Neem dan svp contact op met ons via [email protected]

Om uw wachtwoord te wijzigingen kunt u het volgende doen:

Optie 1: Uw wachtwoord resetten als u deze vergeten bent

 1. U gaat naar het inlogscherm rechtsboven in de website pagina. Dat is de knop met het sleuteltje. Onderin dit scherm vind u een linkje met “wachtwoord vergeten”. Daar klikt u op.
 2. U krijgt vervolgens een nieuw scherm te zien. Hier vult u uw email adres in. Vervolgens kunt u op het linkje met “nieuw wachtwoord aanmaken” klikken.
 3. U krijgt dan de volgende tekst te zien: “Controleer je e-mailbox voor de bevestigingslink.”
 4. In uw email inbox heeft u dan een mail ontvangen waarmee u uw wachtwoord kunt resetten. Klik op het linkje in de mail. U krijgt dan onderstaand scherm. Let op: Deze link kunt u maar 1 x gebruiken.
 5. Daar staat als het goed is een suggestie voor een wachtwoord ingevuld, maar u kunt er zelf ook een eigen wachtwoord opgeven. Let op dat uw nieuwe wachtwoord wel minimaal 12 tekens moet bevatten, anders wordt het niet geaccepteerd.
 6. Vervolgens klikt u op “wachtwoord opnieuw instellen”.

Als het goed is, moet u dan met uw nieuwe wachtwoord kunnen inloggen.

Optie 2:  Wachtwoord wijzigen via uw profiel.
Wanneer u ingelogd bent kunt u bij uw profiel de instellingen en wachtwoord wijzigen. Hoe u dat doet:

 1. U gaat naar de rechterbovenhoek van het scherm waar uw inlognaam staat.
 2. U klikt op het menu en daaronder ziet u profiel.
 3. Als u hier op klikt dan ziet u een nieuw scherm. Daar kunt u uw wachtwoord wijzigen.

Jazeker, u zit nergens aan vast. Wij willen u graag eerst kennis laten maken met ons inspiratieve videoplatform.

MuseumTV wil zoveel mogelijk musea ondersteunen

Wij willen graag meer musea steunen door meer video’s toe te voegen en onze platform uitbreiden. Daarvoor zijn wij wel afhankelijk van steun. Steun van fondsen, maar vooral van kunst en cultuurliefhebbers zoals u!

Met uw steun is dat mogelijk!

Op onze website kunt u daarom nu geheel vrijblijvend doneren of structurele steun geven als “MuseumTV Vriend”. Met uw steun kunnen wij o.a. nieuwe musea toevoegen, meer video’s maken, het platform onderhouden en uitbreiden met leuke nieuwe functies. En dat is een mooie win-win voor ons allemaal. U bent tot niets verplicht, maar we zouden het enorm waarderen! Helpt u mee?

 

De korte promotiefilmpjes op MuseumTV zijn voor iedereen zichtbaar. Met een persoonlijk account geniet u van veel meer. De prachtige collectie video tentoonstellingen van MuseumTV omvat meer dan 200 video’s, mini-documentaires en korte, krachtige art bites van toonaangevende musea en kunstinstellingen. Elke maand vindt u op MuseumTV nieuw aanbod. U kunt zich eenvoudig registreren met onderstaand formulier. U krijgt na uw registratie op MuseumTV een bevestigingsmail.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.