Als vriend van MuseumTV helpt u ons bij het realiseren van onze missie: kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen. Als MuseumTV Vriend profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onbeperkt én reclamevrij toegang tot alle content op MuseumTV
  • U wordt onderdeel van onze MuseumTV Vrienden Community
  • Deelname gebruikersgroep: meedenken bij de ontwikkeling van het MuseumTV platform
  • Leuke kortingen en aanbiedingen uit de museumwereld

Doet u ook mee?

button, museumtv

Draagt u de musea in Nederland een warm hart toe? En wilt u onderdeel zijn van dit belangrijke initiatief en MuseumTV helpen verder te ontwikkelen? Dat kan! Er zijn 2 manieren om ons te steunen: doneren of lid worden. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!

Lid worden & MuseumTV Vrienden

U kunt ons structureel steunen en lid worden vanaf €15 euro per jaar. Dat is nog geen €1,25 per maand. Als lid krijgt u onbeperkt én reclamevrij toegang tot MuseumTV. Ook wordt u onderdeel van onze MuseumTV Vrienden Community.

Heeft u een gratis proefaccount? Dan wordt u registratie direct en automatisch omgezet naar een MuseumTV Vrienden Lidmaatschap.

Wat wij doen met uw bijdrage

Met uw bijdrage kunnen wij o.a. nieuwe musea toevoegen, meer video’s maken, het platform onderhouden en uitbreiden met leuke nieuwe functies. En dat is een mooie win-win voor ons allemaal. Wij verwelkomen u dus graag als Vriend van MuseumTV of donateur!

Doet u mee?

button, museumtv, ja doen, ja, doen, museum

 

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.