Jazeker, u zit nergens aan vast. Wij willen u graag eerst kennis laten maken met ons inspiratieve videoplatform.

MuseumTV wil zoveel mogelijk musea ondersteunen

Wij willen graag meer musea steunen door meer video’s toe te voegen en onze platform uitbreiden. Daarvoor zijn wij wel afhankelijk van steun. Steun van fondsen, maar vooral van kunst en cultuurliefhebbers zoals u!

Met uw steun is dat mogelijk!

Op onze website kunt u daarom nu geheel vrijblijvend doneren of structurele steun geven als “MuseumTV Vriend”. Met uw steun kunnen wij o.a. nieuwe musea toevoegen, meer video’s maken, het platform onderhouden en uitbreiden met leuke nieuwe functies. En dat is een mooie win-win voor ons allemaal. U bent tot niets verplicht, maar we zouden het enorm waarderen! Helpt u mee?

 

De korte promotiefilmpjes op MuseumTV zijn voor iedereen zichtbaar. Met een persoonlijk account geniet u van veel meer. De prachtige collectie video tentoonstellingen van MuseumTV omvat meer dan 200 video’s, mini-documentaires en korte, krachtige art bites van toonaangevende musea en kunstinstellingen. Elke maand vindt u op MuseumTV nieuw aanbod. U kunt zich eenvoudig registreren met onderstaand formulier. U krijgt na uw registratie op MuseumTV een bevestigingsmail.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.