Kunt u de video’s niet afspelen en krijgt u deze melding: “Sorry. Because of its privacy settings, this video cannot be played here”.

Gebruikt u een Firefox browser? Dan raden wij u aan een andere browser te gebruiken, zoals Google Chrome of Safari.

Zeker! MuseumTV moet een interactief platform worden, waar niet alleen musea hun content delen, maar waar bezoekers ook ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Via onze uitgebreide review-functie kunt u laten weten wat u van een tentoonstelling vond en in hoeverre het videomateriaal op MuseumTV een mooie aanvulling was. U kunt uw mening geven door onderaan de video op ‘Commentaar’ te klikken. Wanneer u ingelogd bent, kunt u hier een reactie plaatsen.

De video’s pauzeren en later verder kijken, kan natuurlijk altijd. Wel handig om dan even te onthouden waar u bent gebleven. In de browser kunt u de webpagina van uw favoriete video opslaan. Net als dat bij alle webpagina’s kan.

U kunt alle video’s streamen op het platform van MuseumTV. Downloaden van de video’s is niet mogelijk. Dat is ook niet nodig. Alle video’s op MuseumTV blijven altijd bewaard.

De korte promotiefilms en art bites bieden wij aan iedereen gratis aan. Ze zijn bedoeld om u een korte indruk van een tentoonstelling of museum te geven. Soms gaan ze juist heel specifiek in op een bepaald kunstwerk of object. Als u zich registreert of als u lid wordt van de MuseumTV Vrienden Community heeft u toegang tot veel meer: de hoofdfilms van de tentoonstellingen. Dit zijn korte mini-documentaires met veel achtergrondinformatie over het museum, de kunstenaar, stroming of expositie. Experts vertellen u het verhaal achter de tentoonstelling.

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.