In de Bingo Battle rennen bekende vloggers, rappers en acteurs door het museum om zo snel mogelijk alle items op hun bingokaart af te strepen. Lukt hen dit niet binnen 10 minuten? Dan moeten ze een tegenprestatie doen. Yuki Kho, bekend van Kunst Kijken met Ko en Kho, presenteert de serie waarbij ze op een intuïtieve en pretentieloze manier kijkt naar kunst en cultuur. Hierdoor neemt ze de drempel dat voorkennis nodig is om van het museum te kunnen genieten weg.


 

Aflevering 1

Kijk nu naar de eerste Bingo Battle aflevering met Guido Spek, waarin hij probeert om alle negen bingo items af te strepen binnen 10 minuten! Gaat het hem lukken of…moet hij straks in het leembad?
Aflevering 2

Bekijk nu de tweede aflevering van de Bingo Battle. Deze keer heeft Yuki niemand minder dan Sophie Milzink uitgenodigd in het COMM Museum. Redt zij het om alle opdrachten op de bingokaart binnen de tijd af te vinken?
Aflevering 3

Ga met Akwasi mee naar het Eye Filmmuseum in Amsterdam waar je alles leert over de ontwikkeling van film, van vroeger tot nu. Akwasi komt er achter dat je in het filmmuseum veel meer ziet dan alleen zwart-wit films. Is het hem gelukt om de bingokaart af te vinken binnen 10 minuten? Bekijk de derde aflevering van de Bingo Battle nu en download de bingokaart zodat je de challenge zelf aan kunt gaan in het museum! Je kunt daarbij ook toffe prijzen winnen!
Aflevering 4

In deze vierde aflevering van de Bingo Battle gaat Christina Curry de challenge aan in het Stedelijk Museum Breda! Lukt het haar om alle negen items te vinden binnen 10 minuten? Weet ze Hardwell, Tiësto en Willem van Oranje te spotten en komt ze achter de betekenis van Kwatta en Pentaquark? En vooral: doet ze het beter dan Akwasi, Sophie Milzink en Guido Spek? Kijk nu de aflevering en kom er achter! PS je kunt de bingokaart hier binnenkort ook zelf spelen!
Aflevering 5

In deze vijfde aflevering van de Bingo Battle gaat Tabitha de challenge aan in het Van Gogh Museum in Amsterdam! Lukt het haar om alle items op de bingokaart te spotten binnen 10 minuten? Lukt het haar om de highscore van Sophie Milzink te verslaan? Kijk nu de aflevering en kom er achter!
Aflevering 6

In deze aflevering van de Bingo Battle gaat Sahil Amar Aïssa de museumchallenge aan in Rijksmuseum Boerhaave in Leiden! Lukt het hem om zijn rivalen (en dan vooral Sophie Milzink) te verslaan? Bekijk nu de aflevering en kom er achter!
Aflevering 7

In deze 7e aflevering van de Bingo Battle gaat Bruno Prent de museumchallenge aan in het Zeeuws Museum in Middelburg! Lukt het hem om zijn rivaal Sahil Amar Aïssa te verslaan? Bekijk nu de aflevering en kom er achter!
 

Het is de missie van MuseumTV om een zo breed mogelijk publiek in aanraking te brengen met kunst en cultuur. Dit doen wij op ons gezamenlijke video on demand-platform voor de Nederlandse musea. Via onze partners brengen wij het platform actief onder de aandacht van het Nederlandse publiek.

expand_less

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen
van MuseumTV.nl
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid.

buy windows 11 pro test ediyorum